Hoofdpagina

Zoals ieder actief bedrijf met een groeiend klantenbestand, beseft ook Megavolt dat het belangrijk is om online aanwezig te zijn.
Tien jaar geleden deden we dit door een website aan te maken en deze actief te onderhouden door nieuwsberichten, blogs en variabele inhoud aan te bieden.
Bij voorkeur zelfs via een robuust CMS (= Content Management System, een aparte applicatie of website om uw eigen website te kunnen beheren en onderhouden), in verschillende talen en met de nodige SEO (= Zoekmachineoptimalisatie).
Maar ondertussen kunnen we als bedrijf profiteren van de grootsheid van andere websites: Sociale Media zoals Facebook en Linkedin
Deze websites zorgen er voor dat we snel en makkelijk een eigen bedrijfs-pagina kunnen aanmaken en hierop actief kunnen aanwezig zijn. Daarenboven is de zoek-machine-optimalisatie van deze websites ook zeer sterk uitgebouwd (en ook onderhouden) zodat de gegevens van uw bedrijf zeer goed opzoekbaar zijn via bijvoorbeeld Google.
Bijvoorbeeld:

Nadat Megavolt de eigen website volledig heeft vernieuwd, had de zaakvoerder ook de behoefte om meer te weten over die Sociale Media.
Na een kort gesprek met dbsa werd duidelijk dat Megavolt online aanwezig wil zijn op Facebook, als communicatiekanaal voor openstaande vacatures en voor B2C-relaties, en op Linkedin, voor het zakelijk netwerk te onderhouden en B2B-relaties op te bouwen.
Het project werd opgebouwd uit volgende onderdelen:

Contact opnemen met dbsa  contact opnemen

Tim Derdelinckx
dbsa Facebook pagina dbsa Linkedin pagina Pagina afdrukken
E-mail: info@dbsa.be
Tel: 0476 911 592
Adres: Massestraat 30 - 1741 Wambeek (map)
dbsa gcv • BTW (BE) 0628.547.726 RPR Brussel • IBAN BE84 9731 3216 5059 • BIC ARSPBE22