Hoofdpagina

Als hoogopgeleide 30- of 40er kom je misschien op een bepaald punt in je carrière waarop je het gevoel hebt niet meer vooruit te gaan in werk en leven.
Op dat moment is een loopbaanbegeleiding van Annelies van A-Lissome het perfecte antwoord!
Via een professionele coaching word je individueel begeleid om een beter inzicht te krijgen op verdere beslissingen en keuzes in je loopbaan.
Aan de hand van gerichte vragen wordt onderzocht wat jouw vaardigheden zijn, welke mogelijke struikelblokken er bestaan en waar je goed in bent.
Hiervoor maakt A-Lissome onder andere gebruik van een competentiematrix: Een formulier dat op basis van bepaalde stellingen een beeld schept van je plaats in de professionele wereld: wat kan je goed en wat doe je graag?

Om deze competentiematrix op een gemakkelijke en efficiënte manier in te vullen, kwam A-Lissome ten rade bij dbsa.

Er werd een project opgestart voor de ontwikkeling van een Excel-formulier, waarbij volgende maatstaven werden gehanteerd:


Dbsa ontwikkelde voor A-Lissome een Excel-Workbook. Op basis van VBA (Visual Basic for Applications) werd het Excel-bestand voorzien van de nodige beveiligingen en controles.
Coachees kunnen gemakkelijk het formulier invullen door simpele muisklikken en zonder het toestenbord te gebruiken.
Zodra het formulier is ingevuld, kan het doorgestuurd worden naar A-Lissome. Hierop kan het volledige document geëxporteerd worden naar PDF en eventueel afgedrukt om te gebruiken tijdens de begeleidingssessies.

« Tim en dbsa hebben ons toegelaten om via het elektronische formulier meerwaarde te bieden aan onze klanten en daar draait het om! »

Annelies Quaegebeur - A-Lissome.
Bent u geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding of wenst u meer informatie over business-coaching binnen uw eigen bedrijf, neem dan zeker eens een kijkje op de website http://www.a-lissome.be of neem contact op met Annelies Quaegebeur.

Bent u ook op zoek naar een informatica-oplossing binnen uw onderneming voor u of uw klanten, neem dan zeker contact op met Tim via tim@dbsa.be of via onderstaande contact-gegevens.

Contact opnemen met dbsa  contact opnemen

Tim Derdelinckx
dbsa Facebook pagina dbsa Linkedin pagina Pagina afdrukken
E-mail: info@dbsa.be
Tel: 0476 911 592
Adres: Massestraat 30 - 1741 Wambeek (map)
dbsa gcv • BTW (BE) 0628.547.726 RPR Brussel • IBAN BE84 9731 3216 5059 • BIC ARSPBE22